No module Published on Offcanvas position

Ik zal me even voorstellen

Vanaf 1977 heb ik tot 2014 in allerlei functies maar ook thuis (nog steeds) alle ontwikkelingen in de automatisering mee mogen maken. De eerste email, de eerste pc, netwerken, kantoor automatisering, ga zo maar door.

Daarbij heeft bij mij altijd voorop gestaan dat het in de toepassing nuttig moet zijn. Dus niet ICT op zich maar moet meerwaarde hebben voor de eindgebruiker(s).

Ik ben geen computer-techneut maar weet er voldoende van af om de vertaalslag van wens naar het uiteindelijke gebruik goed te kunnen maken. Vooral als oud Service Manager ICT was dit mijn sterke kant. Beginnen met begrijpen wat de klant wil en daarna (samen met de klant en interne organisatie) zoeken naar een passende oplossing binnen het beschikbare budget.

Na mijn "zakelijke" periode ben ik vooral als hobby erg geïnteresseerd gebleven in de ontwikkelingen op het gebied van (bouwen van) websites en dit weer niet vanuit de techniek maar vanuit de standaard mogelijkheden ervan. Heb me inmiddels verdiept in de mogelijkheden van 2 omgevingen zijnde Joomla! en WordPress.

Ik heb de vaardigheid om zowel een goede website te bouwen als om de vertaalslag te maken van wat de eigenaar met de site wil zeggen naar passende structuur en teksten.

Door de combinatie van ICT kennis en ervaring en opgebouwde (technische) vaardigheden kan ik mijn complete praktische hulp aanbieden.

Theo